ARCHIEF

archiefHet arhief is in PDF formaat en geschikt voor iedereen om de stukken digitaal te raadplegen
Zeer handig als u de stukken wilt raadplegen op een tablet (iPad e.a.), telefoon of laptop.

pdf  2018-Algemeen formulier voor alle leden

pdf  veiligheidsblad2015-03-19

pdf  avontuurlijke watersporter

pdf  Bacteriegroei in diesel een probleem

pdf  desinfectie

pdf  Kennis

pdf  motorenonderhoud

pdf  motorinbouw

pdf  Brandstof

pdf desinfectie

FOTO ALBUM

rsz_vis1Visrookdag

6VNM, hét Verbond van en voor motorbootvaarders.
Het VNM ondersteunt de bij het verbond aangesloten watersportverenigingen en -clubs actief en krachtig op gebieden als: belangenbehartiging, jachthavenbeheer, advisering bij bestuurlijke kwesties, kennisopbouw en kennisuitwisseling, enzovoort.

Ons Forum

link2Hotforum biedt u de mogelijkheid om uiteenlopende discussies aan te gaan om onder andere een hechtere band te creeren.Ook kunt u boot gerelateerde artikelen verkopen.

Vaartips Nederland

link3Tips en wetenswaardigheden van schipper Cees voor beginners en (er)vaarders op binnenwater. Vaartips is tevens een kennisbank voor scheepvaarttermen en scheepvaarthistorie.

VAREN DOE JE SAMEN

link4In het kader van Varen doe Je Samen worden en diverse informatieve folders en flyers verstrekt aan vaarweggebruikers over uiteenlopende onderwerpen zoals het blauwe bord, schutten in sluizen, snelle motorboten, inventarisatie aan boord en nog veel meer!

GETIJVOORSPELLINGEN

link5Rijkswaterstaat: Het astronomisch getij is het aandeel van het getij dat wordt bepaald door de schijnbare bewegingen van de zon en de maan en enkele andere stabiele factoren, zoals de ligging van continenten. Dit is het getij dat optreedt als er geen wind en luchtdrukeffecten zijn. Daardoor kan het met redelijke nauwkeurigheid jaren vooruit worden voorspeld.

VANANAARBETER

link6Op vanAnaarBeter.nl vindt u informatie over wegwerkzaamheden aan rijkswegen, verkeershinder en voordelige reisalternatieven.

Werkzaamheden leveren extra verkeershinder op. Door slimme planningen en goede voorlichting probeert Rijkswaterstaat de overlast tot een minimum te beperken. U kunt hierop inspelen door deze website regelmatig te raadplegen.

GOOGLE FORUM

NL.Sport.Varen is een forum met vele interesante onderwerpen voor motorboot en zeiboot.
U kunt online en op e-mail gebaseerde gesprekken aangaan over een specifiek onderwerp.
Ook interesant voor motorboot eigenaren

DRINKWATER IN MIJN BOOT

link8Op vakantie met boot of caravan? Denk om een schone watertank! Hoe zorgt u dat het drinkwater in uw boot of caravan gezond is en blijft? Met deze tips wordt uw vakantie niet bedorven door vervuild drinkwater uit de watertank.

MASTERVOLT

link9Stroom aan boord waar u op kunt vertrouwen. Altijd en overal. Dat is de missie van Mastervolt.
Bekijk het powerbook van Mastervolt online.